Aquaforest Gel Fix 50ml

Aquaforest Gel Fix voor het gemakkelijk en snel plakken van uw koralen of stekjes.
€ 15,25
Details

Aquaforest Gel Fix 50ml is een gel vormige koraallijm

AF Gel Fix is ​​een snelle gel die koralen en stekjes gemakkelijk verlijmt. AF Gel Fix is ​​ontworpen voor het nauwkeurig verlijmen van kleine elementen.

Vanwege de dichtheid van AF Gel Fix, maakt het het vastplakken van koraalfragmenten eenvoudig en moeiteloos. De gel bevat geen gifstoffen die gevaarlijk zijn voor het leven in het aquarium. De lijm kan in of buiten de tank worden gebruikt. Lijmt snel in 10 seconden.

Hoe te gebruiken
Breng een kleine hoeveelheid AF Gel Fix aan op het oppervlak waarop u het koraaltje wilt plakken en plak het onmiddellijk op de daarvoor bestemde plaats. Laat het 3 minuten drogen. Na de aangegeven tijd kunt u het koraalfragment in de tank plaatsen.

Extra informatie
Fabrikant Aquaforest

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.