Aqua Medic Variocare 1l

Aqua Medic Variocare reiniger voor stromingspompen en opvoerpompen
€ 17,00
Details

Aqua Medic Variocare 1l reiniger voor stromingspompen en opvoerpompen

Meng 100 ml variocare met 1000 ml water. Voor zware vervuiling van pompen kan de dosis worden verhoogd of zelfs worden gebruikt zonder te verdunnen.

Afhankelijk van de mate van vervuiling, kan de te reinigen apparatuur meerdere uren in verschillende omstandigheden worden achtergelaten, de maximale gebruikstijd is 24 uur. Spoel vervolgens onder stromend water en borstel de resten weg. Herhaal de procedure voor hardnekkig vuil. De vaviocare mag niet in het aquarium komen.

Kan meerdere keren worden gebruikt, de oplossing is uitgeput als de kleur verandert van rood naar geel.

Opmerking: P102 - Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten volgens verordening (EG) nr. 648/2004: niet van toepassing

Inhoud: 1.000 ml

Extra informatie
Fabrikant Aqua Medic

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.