Aqua Medic Tonga Peals

Aqua Medic Tonga Peals ideaal als substraat in zeewater aquaria verkrijgbaar in 5kg en 10kg zakken
€ 12,90

* Verplichte velden

Details

Aqua Medic Tonga Peals ideaal als substraat in zeewater aquaria.

- Nieuw ontwikkeld, wit substraat
- Geproduceerd onder hoge kwaliteitsomstandigheden
- Milieu besparend, niet gewonnen vanuit de natuur
- Chemische structuur komt overeen met natuurlijk koraal zand
- Geen fossiel materiaal
- Geschikt om in elk zeeaquarium te gebruiken
- Hoeft alleen maar een paar keer gespoeld te worden voor gebruik

Tonga Pearls is een geheel nieuw en uniek kalkmateriaal, geproduceerd onder hoge kwaliteitsomstandigheden, de samenstelling en de kristal structuur komen overeen met natuurlijk koraal zand. Door zijn textuur en het zeer witte uiterlijk, zijn Tonga Pearls ideaal als substraat in zeewater aquaria.

Ook voor lagere dieren zoals anemonen, koker-anemonen, kokerwormen en lipvissen zijn Tonga Pearls ideaal omdat zij zich hierin makkelijk kunnen verschuilen.
Ook kan het zand makkelijk door gobies verplaatst worden. Tonga Pearls zijn vergelijkbaar met de kalkskeletten van koralen met een vergelijkbare structuur en dit is de basis voor een goed functionerend aquarium.
Tonga Pearls is geen fossiel materiaal. Het wordt evenmin gewonnen door extractie uit stenen noch gewonnen uit de zee en is daardoor milieu vriendelijk en ook vrij van onzuiverheden.

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.