Aqua Medic Carbolit 4mm pellets

Aqua Medic Carbolit 4mm pellets is een Actieve kool korrel voor zoet- en zeewateraquaria voor het zuiveren van het aquarium water
€ 7,15

* Verplichte velden

Details

Aqua Medic Carbolit 3,5kg / 4,9L, 4mm pellets is een Actieve kool korrels voor zoet- en zeewateraquaria voor het zuiveren van het aquarium water

Carbolit is een zeer efficiënte werkzame actieve kool in korrelvorm van 4mm groot.

Carbolit maakt het aquariumwater snel glashelder en verwijdert kleurstoffen, troebelingen alsmede resten van medicamenten. Carbolit kan ook als langdurig filtermateriaal worden ingezet. Al snel zullen zich bacteriën op de korrels vestigen, waardoor het kool ook als biologisch filtersubstraat gaat fungeren en zowel aëroob als anaëroob werkt.

Carbolit is pH-neutraal en kan zowel in zee- als in zoetwateraquaria toegepast worden.

Verkrijgbaar in:
- 500gr / 0,7L
- 3,5kg / 4,9L

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.