Aqua Medic Aqua Smoothy

Aqua Medic Aqua Smoothy Microfiber doek voor het schoonmaken van de aquarium ramen
€ 6,60
Details

Aqua Medic Aqua Smoothy Microfiber doek voor het schoonmaken van de aquarium ramen

Superfijne micro poreuze fiber doeken, voor het streeploos reinigingen van de buitenkant van het aquarium. De Aqua Smoothy is zeer absorberend en kan zowel nat als droog worden gebruik.
Het pluist niet en haalt veilig zoutkorsten van het glas af, zonder het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Kan natuurlijk ook gebruikt worden op de meeste andere gladde oppervlakken.


- Inhoud: 2 x doeken, elk ongeveer 40 x 40 cm
- Microfiber: 80% polyester, 20% polyamide

Extra informatie
Fabrikant Aqua Medic

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.