Aqua grid

Aquamedic Aqua grid stekkenrooster
€ 4,50
Details

Aquamedic Aqua grid stekkenrooster

De Aqua grid is een veelzijdig stekkenrooster dat in veel toepassingen in het aquarium zelf of in een opvangbak / filtersysteem kan worden gebruikt.
Met een uniek plug-in-systeem aan alle kanten kunnen meerdere roosters met elkaar kunnen worden verbonden en een glad oppervlak vormen met verschillende afmetingen.

Het Aquar Grid is een uitstekende basis voor live rock en kan ook worden gebruikt op de bodem van het aquarium, in filtratiesystemen of voor het weergeven van koralen in een winkelomgeving.
Afmetingen: ongeveer 305 x 305 x 10 mm, rastergrootte: 13 x 13 mm

Extra informatie
Fabrikant Aqua Medic

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.