Aqamai KPs wavemaker- wifi controllable

Aqamai KPs is een super kleine stromingpomp voor kleine aquaria (40-200liter)
€ 119,00
Details

Aqamai KPs wavemaker wifi bestuurbare stromingspomp - en regelbare snelheid 1400- 4150 liter per uur

'Aqamai' is afkomstig van het Hawaïaanse woord [ah-kah-mai] dat betekent "slim, cool, intelligent".
Aqamai vertegenwoordigt een nieuwe trend van slimme apparaten voor uw aquarium. Aqamai is gemaakt op basis van een samenwerking van de uitgebreide ervaring van Hydor en de nieuwe innovatieve trends van internet.

Met de unieke app kan al uw Aqamai smart-apparaten rechtstreeks bedienen vanaf uw smartphone of tablet (versies voor Android en iOS). De app is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en biedt geavanceerde technische mogelijkheden.

Het is eenvoudig in te stellen en te beheren. Eenvoud is de sleutel tot Aqamai, u hoeft geen extra bedieningselementen te kopen om uw apparaten te beheren.

Specificaties:
Afmetingen: 63mm x 48mm (2,50x1,88in)
Stroming capaciteit 1400-4150Lt per hour (370-1050gph)
Wattage 4-10 Watts
Maximale glasdikte: max 15mm (0,59in)
Aanbevolen aquarium maat: 40-200Lt (10-50 gallons)

IOS app

Andriod app

Extra informatie
Fabrikant Hydor

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.