-22.08%

API Calcium Test Kit

API Calcium Test Kit is geschikt voor de Reefbot

Normale prijs: € 19,25

Special Price € 15,00

Details

API Calcium Test Kit

Calcium is een van de belangrijkste elementen in een rifaquarium. Rif ongewervelde dieren, zoals koralen, schaaldieren, weekdieren hebben calcium nodig om te groeien en gezond te blijven. Na verloop van tijd daalt het calcium niveau als het wordt gebruikt door ongewervelde dieren, of als het reageert met overtollig fosfaat.
De API Calcium Test Kit meet calcium niveaus zo laag als 20 mg / L om u te helpen uw rifbewoners gezond te houden.

De nauwkeurigheid van de API Calcium-kit is 20 mg / l (ppm)

GROOTTE:
inclusief 2 test flessen, gemakkelijk te gebruiken instructies en glazen reageerbuis

We raden u aan om elke week een paar minuten de tijd te nemen om uw aquariumomstandigheden te volgen en een betere onderwaterwereld voor uw vissen te creëren.

Extra informatie
Fabrikant API

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.