Ai PRIME Fuge

De Prime Fuge is geoptimaliseerd om al zijn kracht in te zetten voor het kweken van algen en deze snel te laten groeien.
€ 249,95
Details

Ai PRIME Fuge is superieure verlichting voor boven een wierenfilter / refugium

Watts in een spectrum?

De Prime Fuge is geoptimaliseerd om al zijn kracht in te zetten voor het kweken van algen en deze snel te laten groeien.


  • PhytoRed 15W
  • Rood 13,4W
  • Koel wit 13,4W
  • UV 4.2W
Prime Fuge PAR

60 cm x 60 cm inch oppervlak op een hoogte van 45 cm boven het water oppervlak.

Vermogen

Met een spreiding van 60 cm x 60 cm heeft de AI Prime® Fuge een piek PAR van 160 μMol op een diepte van 45 cm. Hij haalt maximaal 46 watt uit de muur.

Merkgebonden lens voor kleurenmenging

Optiek

De AI Prime® Fuge wordt standaard geleverd met lenzen van 80 graden voor een optimale balans tussen kracht en spreiding. De lensoptiek is op maat ontworpen, biedt een optische efficiëntie van meer dan 90% en heeft een diffuus 'uitblaas'oppervlak voor verbeterde kleurmenging.

LED-lay-out
LEDs

De AI Prime® Fuge maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie van toonaangevende fabrikanten, afgestemd op de beste prestaties.

  • 2 - Cree XP-G2 Koel Wit (> 70 CRI)
  • 6 - Cree XP-E Photo Red
  • 4 - Cree XP-E2 Rood
  • 1 - Liteon 430 nm UV

Eenvoudige ingebouwde controle

De Prime Fuge heeft een iingebouwde Wi-Fi-controler. Gebruik de myAI®-app op elk iOS- of Android-apparaat om eenvoudig een of meerdere AI Prime®'s in te stellen of te programmeren. Heb je geen smartphone? Elke Wi-Fi-compatibele MAC of pc zal natuurlijk ook werken.

Extra informatie
Fabrikant Aqua Illumination

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten