Ai PRIME 16HD Freshwater wit

Ai PRIME 16HD freshwater wit is de nieuwste LED-lamp van Ai voor uw zoetwateraquarium. Enorm licht uit een kleine behuizing
€ 256,50
Details

Ai PRIME 16HD Zoetwater met de nieuwste LED-lamp van Ai voor uw zoetwateraquarium

Zoetwaters licht pectrum - Dit is een zoetwater-LED welke niet wordt aanbevolen voor zout water.
Dit is de nieuwe Freshwater Prime 16HD LED-serie.

Bediening via Bluetooth via BLE - Geen wifi meer
De myAI®-app maakt via uw telefoon verbinding met de AI LED via Bluetooth Low Energy (BLE) om planningen en instellingen in te stellen en te programmeren.
De Prime HD wordt vervangen door de Prime 16HD.

Meer kleur. Meer verspreid. Meer kracht en meer verfijnd. Allemaal zonder iets op te offeren dat de AI-lichten geweldig maakte. Het beste van alle nieuwe Prime en Hydras worden aangeboden tegen dezelfde prijs * als de huidige 26, 52 en Primes. (Amerikaanse MRP en prijs altijd onder voorbehoud).

Meest indrukwekkend

Meer LED's
Meer PAR
Meer verspreid
Verbeterd optisch ontwerp
Verbeterde waterbestendigheid
Dunnere vormfactor
Toegewijd maanlichtkanaal
Breder spectrum (meer kanalen)

Nog steeds indrukwekkend

De beste aquariumverlichting op de markt
MyAI app controle
HD overdrive-mogelijkheid (routevermogen naar het spectrum dat u nodig hebt)
AI klantenondersteuning
Talrijke bevestigingsmogelijkheden. De beugel voor de 32HD en 64HD op de flex mount verandert in de Flex Arm-verpakking. HMS-montageoplossingen zijn identiek. Prime bevestigingsoplossingen zijn identiek.

Ontwerp
Het opnieuw ontwerpen van de kunststoffen in de Prime- en Hydra-reeks heeft geresulteerd in twee grote voordelen: betere efficiëntie en betere esthetiek. Efficiëntieverbeteringen verminderen de eisen aan actieve koeling voor een langere levensduur van de componenten. Verbeteringen om de armaturen dun te maken en hun profiel en aanwezigheid in uw aquarium te verminderen.

Veerkrachtig
Waterbestendigheid is een groot voordeel bij aquariumverlichting - en hoewel de nieuwe Prime en Hydras niet waterdicht zijn, maken ontwerpverbeteringen ze beter bestand tegen de vochtrijke avonturen van het houden van riffen.

Maanlicht
Een speciale maanlicht-LED en -kanaal is toegevoegd in de nieuwe Prime HD, Prime FW, Hydra 32HD en Hydra 64HD modules. Dit zorgt voor onafhankelijk maanlicht ontworpen om de natuurlijke maankleur en intensiteit te simuleren.

Controle
Controle op de lichten maakt gebruik van de bestaande myAI®-app, die gratis, eenvoudig en zeer snel te programmeren is en een on-site directe BLE-verbinding biedt via uw smartapparaat. Extra besturingsopties kunnen in de loop van de tijd beschikbaar komen voor de nieuwe generatie Prime en Hydras.

Optiek en uitvoer
Uitvoer in termen van PAR, kleurmenging en verspreiding worden allemaal verbeterd met de nieuwe armaturen. De integratie van meer LED's resulteert in een meer gericht volledig spectrum, TIR-lenzen vormen de output van het licht en verbeteren de efficiëntie. Het resultaat is meer POP-kleuren, een iets breder uitvoergebied en een hoger gemiddeld PAR. Een combinatie van LED-plaatsing en lensgeometrie combineert het licht van de clusters zodat de kleurscheiding verder wordt verminderd.

HD
De populaire HD-functionaliteit van AI, waardoor een gebruiker stroom die niet in gebruik is door het ene kleurkanaal naar een ander kleurkanaal kan routeren, is een zeer geliefde functie van de vorige generatie HD-armaturen. Zoals de nieuwe productnamen impliceren (Prime 16HD, Hydra 32HD en 64HD) behouden alle nieuwe HD-lichten deze opwindende functie.

Montage
Montagemateriaal zoals eerder beschikbaar voor Hydra- en Prime-armaturen zal werken met de nieuwe versie lichten. De uitzondering is de Hydra Flex-arm waarvoor een andere lichtbeugel nodig is vanwege het verschil in grootte in de nieuwe armaturen. De Flex-armbeugel verandert met de nieuwe armaturen. Oudere flexarmen die worden gebruikt om de nieuwe lichten te monteren, hebben een nieuwe lichtbeugel nodig.

Technische specificaties
Afmetingen
Lengte 4.88in. (12.4cm)
Breedte 4.88in. (12.4cm)
Hoogte 1.34in. (3,4 cm)
Gewicht 0,95 pond. (0,43 kg)
Voedingsspecificaties
Stroomverbruik 55W op vol vermogen
Universeel invoerbereik 100 tot 240VAC / 50-60Hz
Kabellengte 20ft. (6,1 m)
Naleving van PSU-voorschriften UL, CE & amp; RoHS

Wat zit er in de doos
AI Prime Zoetwater
Voedingsadapter
Snelstartgids

** Een montage oplossing moet apart worden besteld **

Extra informatie
Fabrikant Aqua Illumination

Bestellen bij Seaflower

Seaflower is specialist op gebied van zeewater aquaria..

Jouw aquaria tot leven: Seaflower specialiseert zich in het inrichten, onderhouden en verzorgen van zeewateraquaria. Wij kunnen je voorzien van alle benodigde apparatuur, verlichting, voeding en levende haven.

Put uit bron van kennis en ervaring: Seaflower is al sinds 2006 professioneel actief op gebied van aquaria. Je kunt bij ons terecht om te kijken wat u nodig heeft en wij zetten graag onze kennis en ervaring in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.

100% tevredenheidsgarantie: Doordat wij aangesloten bij het QShops webwinkelkeurmerk en het ICT-waarborg kunt u rekenen op 100% tevredenheid bij uw online aankopen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten