Resultaat 1–12 van de 153 resultaten wordt getoond

Handige aquaria accessoires om de omgang met het aquarium te vergemakkelijken zoals slang houders, aardpennen, schepnetjes, grijp tangen om iets van de aquariumbodem op te pakken zonder natte handen te krijgen.
Ook hebben we silicone slangen welke worden gebruikt voor opvoerpompen, de silicone slang absorbeert trillingen veroorzaakt door de opvoerpomp waardoor deze een stuk stiller wordt.
Lees onder aan de pagina meer informatie


Voor een gat maken in het glas voor een doorvoer, gebruik je een glasboor. Het boren in glas doe je altijd heel langzaam en laat de glasboor het werk doen. Tevens altijd ervoor zorgen dat de boor nat blijft met bijvoorbeeld water.

Lucht uitstromers (luchtsteen, bruissteen, lindenhout) voor luchtpompen voor het extra toevoegen van zuurstof aan het aquariumwater of quarantaine opvang.

Voordeel van het gebruik van Siliconen slangen is dat ze niet uitharden en dus altijd soepel blijven. Bij gebruik van een siliconen slang tussen de aquarium opvoerpomp en de PVC leidingen absorbeert het trillingen van de aquarium opvoerpomp waardoor deze aanzienlijk stiller wordt.

Om een super turbulente uitstroming te krijgen van de opvoerpomp kan je gebruik maken van een Random Flow Generator, hierdoor heb je al veel meer een wisselende stromen in het aquarium.

Als je koralen groeien in het zeeaquarium is het ook nodig om ze af en toe te snoeien / fraggen. Hiervoor zijn steksteentjes, koraal kniptang en stekkenrekjes super handig...

Privacy

Bekijk uw instellingen of onze privacy statement

Privacy statement | Sluiten
Instellingen

AVG toestemming

Privacygegevens beheren

Hiermee staat u gebruik van social media en onze chat-dienst toe.

Toon details

Hierbij worden Google Analytics en Hotjar ingeschakeld. We gebruiken deze tools om uw bezoek (anoniem!) te analyseren en verbeteren. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Toon details
Alle instellingen wissen Gewist!